Spilleautomater på nett har blitt utrolig populære etter at de fysiske maskinene forsvant fra kjøpesentre og dagligvarebutikker rundt om i landet, og de er i stadig utvikling. shutterstock_386715751

En av forskjellene på automatene på nett og de gamle maskinene vi var vant til er at premienivåene kan bli utrolig mye høyere, og det er noen nettspill som skiller seg ut spesielt godt på den fronten. Per i dag er det særlig fire spilleautomater som er utrolig populære å spille på. Du finner disse fire på mange ulike nettcasinoer, og det er også mulig å finne alle fire hos Videoslots.

Per i dag er de fire mest populære spillene med de fire største jackpottene fra to ulike spillselskaper, nemlig Microgaming og NetEnt. NetEnt står for Mega Fortune og Hall of Gods, mens Microgaming står for Mega Moolah og The Dark Knight. Akkurat nå er det The Dark Knight sammen med Mega Moolah som står for de aller høyeste jackpottene, med over 6 millioner euro.

The Dark Knight er basert på filmen med samme navn, og med fem hjul gir den totalt 243 ulike vinnermuligheter. Man kan velge å spille for små eller store beløp per spinn, og i løpet av spillet vil du få se klipp fra filmen for å gjøre det hele mer interessant.

Mega Moolah er veldig likt The Dark Knight i oppsett og vinnermuligheter, men tema og utseende er selvsagt ikke det samme. Mega Moolah er bygget på en afrikansk bakgrunn, med god grafikk og lyd som passer til temaet.

Hall of Gods er bygget på den norrøne mytologien, og har en høy jackpot og gode bonus og free spin-muligheter. Igjen er det et 5-hjuls spill og det gjenspeiler virkelig NetEnts høye krav til kvalitet på grafikk og spillvennlighet.

Til slutt har vi Mega Fortune som er et av de mest populære spillene noensinne, også med noen av de største utbetalingene. Flott grafikk, gode bonusmuligheter og free spins er bare noen av grunnene til at folk flokker tilbake til dette spennende spillet.