Det finnes en rekke forskjellige spilleautomater tilgjengelig på nett. Uansett om du foretrekker de gode, gamle, klassiske automatene eller moderne videoautomater med nye og spennende funksjoner finnes det utallige alternativer med all verdens forskjellige temaer. Men for deg som er ute etter de helt store summene er det andre ting som gjelder.

I en progressiv spilleautomat kan toppgevinsten bli skyhøy. Disse spillene har nemlig en jackpot som vokser hver gang noen spiller på automaten. Det mest spennende med denne type spill er at jackpoten fortsetter å vokse helt til noen vinner og at man aldri kan vite når den vil sprekke. Jackpotautomater kommer både som klassiske spilleautomater og moderne videoautomater.

En av de mest kjente jackpotautomatene er Mega Fortune fra den anerkjente spilleverandøren NetEnt. Denne automaten har flere ganger satt rekorder med sine vanvittige pengesummer. I 2013 var det en nordmann som vant 133 millioner kroner mens en finne vant hele 17,8 millioner euro på spillet samme år. NetEnt har siden lansert en oppfølger ved navn Mega Fortune Dreams som er enda mer eksklusiv.

En annen populær spilleautomat blant nordiske spillere er Hall of Gods som har norrøn mytelogi som tema. Denne automaten har hele tre forskjellige jackpoter å kjempe om. Den største ligger i skrivende stund på rundt 21 millioner kroner og den vokser stadig.

Mega Moolah er enn annen stor jackpotautomat på markedet. Denne automaten er utviklet av Microgaming og tar deg med til den afrikanske savannen. Hovedgrunnen til at automaten er så populær er selvsagt muligheten for å vinne store pengepremier. I 2016 skapte automaten overskrifter da den betalte ut 98 millioner euro til en heldig spiller. Dette spillet innehar fire forskjellige jackpoter ved navn Mega, Major, Minor, og Mini hvor Mega er størst og Mini er minst.