De aller fleste nettcasinoer tilbyr ulike typer bonuser til sine spillere, og spesielt er det ofte skikkelig gode tilbud når du er helt ny. Det gjelder å virkelig utnytte disse bonusene til det fulle, og dette kan du gjøre på en rekke ulike måter.

Noe du bør tenke på er hva slags type bonus du får. Har du fått en innskuddsbonus så betyr dette at bonusbeløpet vil være knyttet direkte opp mot innskuddet du har gjort. I mange tilfeller betyr dette ofte veldig mye ekstra å spille for, og da kan det lønne seg å ha en strategi for hvordan bonusen skal brukes. Et godt tips er å bruke bonusen til å sjekke ut ulike typer automater.

Det finnes mange forskjellige konsepter, med ulike typer bonusspill og funksjoner, og med bonuspenger kan du teste ut mye forskjellig uten å bruke opp egne penger. For eksempel kan det være morsomt å teste noen av de beste jackpotautomatene, som Mega Fortune og Hall of Gods, eller du kan prøve deg på video-automater med spektakulær grafikk og animasjon, som du finner i blant annet Jack and the Beanstalk og Gonzo’s Quest. Er du ute etter morsomme bonusspill anbefaler vi at du tester den komiske automaten Devil’s Delight. Bonusspillet her går ut på å samle sjeler, og er du flink nok til det så utløser du gratisspinn.

En annen måte å bruke opp bonuspengene på er å virkelig gå for gull. Du kan satse fullt på de største jackpotene, og håpe på det beste. Premiene varierer fra dag til dag, så det lønner seg i så fall å sjekke hvor du spiller om de aller største summene før du setter i gang. Gode tips her er Mega Moolah, Arabian Nights og Mega Fortune.